Presentació llibre: “El sufrimiento psíquico en los niños”

iPsi – Centre d’atenció, docència i investigació en Salut Mental / iPsi – Formació psicoanalítica i ESCOLA DE CLÍNICA PSICOANALÍTICA AMB NENS I ADOLESCENTS

Els convidem  a la presentació del llibre de Beatriz Janin: EL SUFRIMIENTO PSÍQUICO EN LOS NIÑOS. PSICOPATOLOGÍA INFANTIL Y CONSTITUCIÓN SUBJETIVA.

Dilluns, 6 de febrer a les 21:30 hores

Beatriz Janin: Llicenciada en Psicologia, Psicoanalista. Doctoranda i Professora de Psicoanàlisi amb nens i adolescents a la Universidad de Buenos Aires, a la Universidad de Ciencias Sociales y Empresariales i en altres universitats de l’Argentina.

Presentaran el llibre:
Josep Knobel: psicòleg clínic, psicoanalista, vicepresident de la Secció de Nens i Adolescents de la FEAP. Membre fundador i docent de l’Escola de Clínica Psicoanalitica amb Nens i Adolescents, i co-autor del llibre “Clinica psicoanalítica con niños”.

Salvador Foraster: Llibreter, Llibreria Xoroi.

Coordinador: Carlos Blinder, Psiquiatra, psicoanalista. Membre fundador d’iPsi, Centre d’atenció, docència i investigació en Salut Mental, iPsi Formació Psicoanalítica i de l’Escola de Clínica Psicoanalítica amb Nens i Adolescents i co-autor del llibre “Clínica psicoanalítica con niños”.

Assistència lliure.

Aforament limitat. Per a reservar plaça cal dirigir-se al telèfon: 93.417.96.96 o bé a l’e-mail: centreipsi@comb.cat

Lloc: Ronda General Mitre 203 bis, 1r 1a