L'altra cara de l'adopció Ver más grande

L'altra cara de l'adopció

Año de publicación2018
AutorCarme Vilaginés
Páginas150
EditorialXoroi edicions
Número edición2

9788494705038

Aspectes emocionals dels quals no es parla

 

Más detalles

15,38 €

Los libros de Xoroi edicions no tienen gastos de envío. En el momento de efectuar el pedido, marcar como transportista La casa de la paraula.

Sinopsis

Un llibre que es proposa elucidar allò que es coneix poc o que es transparenta només en l’actitud conscient de la parella que ha decidit adoptar un infant. Si les motivacions per a l’adopció responen a una assimilació madura i coherent de les dificultats per infantar d’una manera natural, el procés de selecció de la parella adoptiva no ofereix massa dificultats, excepte les que poden derivar-se d’un infant adoptat més o menys traumatitzat per l’abandó de què ha estat víctima i pels trastorns genètics potencials que pugui vehicular. Els malestars sorgeixen, en canvi, en aquelles parelles que han arribat a la decisió i anhel fervent d’adopció com una sortida precipitada a la gran frustració de no aconseguir tenir descendència per les vies naturals o per la reproducció assistida.

Aquesta problemàtica negada —l’altra cara de l’adopció— és responsable de les dificultats serioses que sorgiran quan l’adopció ha pogut efectuar-se amb aquestes premisses, les quals agreujaran les situacions delicades que qualsevol adopció comporta.

Un llibre que servirà per a una presa de consciència col·lectiva d’aquestes mancances, responsables de tants errors i sofriments punyents que afecten la intimitat més desolada d’aquells que els pateixen. (Pere Folch Mateu)

 

Reseñas

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

L'altra cara de l'adopció

L'altra cara de l'adopció

Aspectes emocionals dels quals no es parla

 

30 otros productos en la misma categoría: