Comprensió del pacient adult Ver más grande

Comprensió del pacient adult

Año de publicación2021
AutorEulàlia Ruiz Farré
Páginas214
EditorialXoroi edicions
Número edición1

9788412409871

Des de les experiències infantils

Más detalles

24,04 €

Sinopsis

Un llibre per a professionals de la salut mental, treball social, medicina i de la salut en general, des de diferents perspectives.

 Per entendre la clínica de l’adult cal partir de la base del que han estat les seves relacions primerenques i al llarg de tota la primera infància.

 Aquest llibre contempla la infància des de la perspectiva diàdica, interactiva i relacional, com a moment d’inici de dificultats i trastorns que estan en vies de construcció, a fi de comprendre com es va construint el subjecte.

 En aquestes pàgines es valora la necessitat d’entendre i tractar cada persona com a individu irrepetible, entenent la persona com a ésser biopsicosocial.

 L’autora ens proposa una útil eina de reflexió tant per a professionals que atenen infants, adolescents i adults des de diferents abordatges (mèdic, psicològic, social), com per a estudiants. Alhora, posa èmfasi en la importància que té el fet de conèixer la clínica de l’infant i l’adolescent, i la seva repercussió per a una millor comprensió de la clínica de l’adult, en poder trobar contextos en la història dels pacients que ajudin en la tasca clínica i l’establiment de la relació terapèutica.

 És a través del diàleg —en la relació terapèutica de confiança— que es pot anar més enllà del que és purament simptomàtic i obrir-nos conjuntament a l’autoreflexió.

 Aquest llibre únic fa un recorregut que va des de l’estudi del vincle, de la mentalització, d’aportacions de la neurociència i de dificultats en la regulació afectiva i el trauma, passant per trastorns i dificultats en diferents edats i àrees del desenvolupament en relació amb la vinculació, per arribar a la comprensió del pacient adult i el treball psicoterapèutic.

En aquest recorregut els continguts són transmesos amb un llenguatge insòlitament planer, facilitant-ne la comprensió els exemples clínics il·lustratius.

 

Reseñas

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

Comprensió del pacient adult

Comprensió del pacient adult

Des de les experiències infantils

4 otros productos en la misma categoría: