Trauma i transmissió Ver más grande

Trauma i transmissió

Año de publicación2012
AutorAnna Miñarro / Teresa Morandi (comps.)
Páginas202
EditorialFCCSM, Xoroi edicions
Número edición1

978-84-9007-974-4

Efectes de la guerra del 36, la postguerra, la dictadura i la transició en la subjectivitat dels ciutadans.

Más detalles

17,31 €

Los libros de Xoroi edicions no tienen gastos de envío. En el momento de efectuar el pedido, marcar como transportista La casa de la paraula.

Sinopsis

Aquest llibre es una selecció d'articles basats en la recerca «Trauma i Transmissió en les generacions», primer estudi empíric qualitatiu en el camp de la Psicoanàlisi i la Salut Mental sobre els efectes de la guerra del 36, la postguerra, la dictadura i la transició que va ser publicat en Quaderns de Salut Mental.S'intenta comprendre de quina forma la història violenta d'un temps i un país es va introduir en la vida i en el destí dels subjectes i com s'ha transmès a les diferents generacions la inscripció simbòlica d'aquests fets històrics, alhora que planteja interrogants sobre la seva incidència en la subjectivitat de la nostra època. Parlar i escriure sobre els traumes provocats per l'horror que ha significat la catàstrofe social, és un intent de produir efecte de transmissió : advertir i prevenir sobre la repetició de qualsevol tragèdia.

Fotografia de coberta: Imatge de la platja on estava situat el camp de concentració d'Argelers de la Marenda, 1939 - 1942.

Reseñas

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

Trauma i transmissió

Trauma i transmissió

Efectes de la guerra del 36, la postguerra, la dictadura i la transició en la subjectivitat dels ciutadans.

30 otros productos en la misma categoría: